Tuesday, 14 January 2014

Sponsorit

Sponsoimanne lapset aloittivat viime viikolla koulun. Mitäs siihen sanotte? Ihan mieletön suoritus teiltä kaikilta! Sain tänään mailia Msamarian johtajalta ja hän oli liittänyt kiitoskirjeet lapsilta. Tämä on teille kaikille mahtaville ihmisille, jotka auttoivat muuttamaan näiden kuuden lapsen elämää! Kiitos vielä:


 JUSSI S.

BERTELL R.
                            
JYLHÄ J. JA A.
                            
NORDLING S.

JONI L.

REUNA T.

LATVALA H.
                            
TASKINEN E.

NÄSSI A-P.
                            
NIEMINEN A.
             
LIND M.

TEIVAINEN E.

BERTELL K.

RANTALA H.

NIININEN E.
                            
HENTTONEN I.

KÄRKKÄINEN U.
                            
VIITANEN V.

HIETALA S.

LINDGREN E.JA J.
                            
KUNTTU A.

KALEVI N.

Tässä lyhyet kuvaukset sponsoroiduista lapsista:

Mery on yhdeksän vuotias tyttö, joka aloittaa ensimmäisen luokan uudestaan. Hän on kaikkien kaveri ja huolehtii aina pienemmistään. Meryn lempipuuha on hyppynarulla hyppiminen ja lempiaine koulussa englanti. Hän haluaa tulla isona lääkäriksi.
 Yhdeksän vuotias Diana aloittaa ensimmäisen luokan. Hänellä ei ole aikaisempaa koulutaustaa ja hän onkin innoissaan alkavasta koulusta. Diana on energinen ja aina iloinen. Hän on innokas oppija ja hulluttelija. Dianan lempiaine koulussa on englanti ja matematiikka ja hän haluaa tulla isona opettajaksi. Lempipuuhaa on tanssiminen ja laulaminen.15-vuotias Johnson aloittaa ammattikoulussa mekaanikka-opinnot. Vaikean menneisyyden takia Johnson on uusien ihmisten kanssa aluksi varovainen ja hieman vetäytyvä mutta ulkokuoren alla hän on lämmin ja herkkä. Hän on todella fiksu ja oppimishaluinen. Johnsonin lempipuuhaa on piirtäminen, valokuvaaminen ja rummutus. Mekaanikkona hän haluaisi tehdä töitä moottoripyörien parissa. Tiian kanssa olemme sitoutuneet Johnsonin koulusponsoreiksi koulun loppuun asti ja toivommekin että pääsemme kolmen vuoden päästä pojan valmistujaisiin.


13-vuotias Kelvin aloittaa ensimmäisen luokan. Hän on käynyt luokat 1-3 ikävuosina 7-10, mutta aloittaa uudestaan kertaamalla luokan yksi. Kelvinin persoonallisuus on täysin omaa luokkaansa. Pojan omanlaisensa huumorintaju, jokapäiväinen hulluttelu ja hänen vilpittömyytensä sekä asioiden kyseenalaistaminen ihastutti meitä heti alkuun. Kelvinin lempipuuhaa on tanssiminen, laulaminen, rummutus ja vitsailu!

7-vuotiaalta Wilfrediltä ei energia lopu. Tämä duracelpupu on Msamarian ilopileri ja omistaa maailman mahtavimman naurun! Wilfredi aloittaa ensimmäisen luokan ja haluaa olla isona opettaja. Lempipuuhaa on jalkapallo, akrobatia ja juokseminen. Lempiaine koulussa on matematiikka.

Yhdeksän vuotias Sifaeli on ikäisekseen älyttömän fiksu ja pohdiskeleva. Hän on todella tiedonjanoinen ja odottaakin innolla koulun alkua. Sifaelilla ei ole lainkaan koulutaustaa mutta älykkyytensä ansiosta hän pääsee jo toiselle luokalle. Sifaeli on luonteeltaan hyvin rauhallinen, mutta rakastaa akrobatiaa, karatea ja jalkapallon pelaamista. Lempikouluaineita ovat tieteet ja matematiikka. 
                                 Kiitoksia vielä kaikille ja todella hyvää vuotta 2014! 

No comments:

Post a Comment